Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Liity joukkoon!

Jos haluat liittyä mukaan Suomen Fibromyalgiayhdistykseen, täytä ja lähetä lomake.

Tiedot jäsenyyksistä vuodelle 2016:

Varsinainen jäsen 15€/vuosi

Omaisjäsen 10€/vuosi

Kannattajajäsen (henkilö) 20€/vuosi

Kannattajajäsen (yritys) 50€/vuosi

Rekisteriseloste

Huom. Vuosittaiset jäsenmaksulaskut lähetetään joka tapauksessa sähköpostitse, vaikka muu tiedottaminen sähköpostitse olisikin kielletty

Joissakin tapauksissa jäsenmaksua maksettaessa verkkopankissa, ohjelma ei välttämättä ole hyväksynyt lyhyttä viitenumeroa, mutta tämän on voinut kiertää kirjoittamalla viestikenttään viestin. Jatkossa tätä ongelmaa ei enää ole, sillä jäsenmaksusta lähetetään sähköpostitse tilisiirtolomake, jossa on yksilöity viitenumero.

Täytä tietosi huolellisesti, sillä niitä käytetään suoraan kopioimalla jäsenrekisteriin. (Kirjoitusvirheet teetättävät paljon lisätyötä.)

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Evästeet

Hyväksytkö evästeiden käytön?